Bitcoin Billionaire Recension: Är roboten en bluff eller inte?

En modern tradingrobot som sköter handeln på egen hand kan vara en bra investering. Det gäller dock att välja en som fungerar och gör det den ska. Det är fortfarande en relativt okänd investeringsmöjlighet och därför kan det vara ett bra läge att utnyttja just nu.

För att välja en bra robot som fungerar måste du se till att den inte är en bluff. Vi har kollat in tradingroboten Bitcoin Billionaire och ställt frågan: Är det en bluff eller ej?

Bitcoin Billionaire Logo

Officiell länk till Bitcoin Billionaire: www.btc-billionaire.com

Är Bitcoin Billionaire en pålitlig tradingbot?

Ja, vi kan konstatera att denna bot fungerar och är pålitlig. Det är många som söker efter just denna robot och den har kommit att bli väldigt populär under den senaste tiden. Vi bestämde oss för att prova och kommer med en recension om Bitcoin Billionaire. Förutom vår recension vet vi att det finns flera andra som provat och kommit med goda omdömen om den här roboten.

Fortsätt läsa för att se detaljerna och våra tankar om Bitcoin Billionaire.

Bitcoin Billionaire Logo

Officiell länk till Bitcoin Billionaire: www.btc-billionaire.com

Vårt test av Bitcoin Billionaire

Under vår provperiod kom vi fram ett antal intressanta saker:

 • Nybörjarvänligt – Det var verkligen enkelt att börja använda Bitcoin Billionaire. Utan att ha några förkunskaper eller veta någon om programmet kunde vi komma igång med våra första trades inom mindre än en halvtimme. Det finns bra och tydliga instruktioner och det mesta är intuitivt och lätt att förstå.

 • Vinstmöjligheter – Under den korta period som vi använde roboten för att handla, såg vi otroligt bra resultat. Av de affärer som gjordes gick över 90 procent med vinst, vilket är en fenomenal prestation.

 • Risker – Det går inte att komma ifrån att alla investeringar kommer med en viss risk. Inom kryptovalutor är det ganska svängigt på marknaden och det gäller att vara förberedd på att det kan gå lite upp och ner.

Hur funkar Bitcoin Billionaire?

Genom att följa ett par enkla steg kommer du snabbt igång med dina investeringar i Bitcoin Billionare. Här kommer en mini-guide som förklarar hur du gör:

Steg 1: Skapa ett konto

Bitcoin Billionaire Skapa ett konto

Det första du gör för att kunna komma igång, är att registrera dig och skapa ett konto. Det enda du behöver göra här är att fylla i nödvändiga personuppgifter och klicka dig vidare. Därutöver behövs ett lösenord som du själv bestämmer. Se till att lösenordet är genomtänkt och inte för lätt att gissa sig till, och håll det alltid i säkert förvar. När det är klart blir du hänvisas till en mäklare. Det är hos mäklaren som du kommer att göra alla transaktioner.

Klicka här för att gå till Bitcoin Billionaire.

Steg 2: Sätta in pengar

Nu när du är redo att investera, behöver du göra din första insättning. Genom ett enkelt klick på deposit-knappen, kommer du till en sida för säkra betalningar. Du väljer sedan hur mycket du vill investera. Den minsta insättningen du kan välja att göra är 250 USD. Du har ett antal valmöjligheter för hur du vill sätta in pengarna:

 • Kredit- eller betalkort (MasterCard, Visa)

 • MerchantPay

 • GiroPay

 • Skrill

 • SafePay

Vårt råd är att alltid börja med minimumbeloppet på 250 USD. På så sätt kan du lära dig hur allting fungerar utan att ta onödiga risker. Större insatser ger såklart större möjligheter, men det kan vara bra att ta det lite försiktigt i början.

Steg 3: Starta ett demokonto

Bitcoin Code, Sätt in

En bra möjlighet du har hos Bitcoin Billionaire, är att du kan skapa ett kostnadsfritt demokonto. Där har du möjlighet att gå in och se alla funktioner, bekanta dig med programmet och känna på hur det fungerar.

När du startat demokontot få du även en som ”demo-dollar” att prova på trading med. Det är ett bra sätt att rent praktiskt se hur det går till när roboten handlar, hur lång tid det tar och hur mycket du kan förvänta dig att tjäna om du skulle vilja investera.

Bitcoin Code, Deposit

Steg 4: Öppna ditt riktiga konto

När du provat på allt och börjar förstå hur det fungerar, är nästa steg att göra riktiga investeringar. Det finns en knapp där det står Auto Trade, och det är där du kommer igång.

På ditt konto kan du se hur alla historiska trades har gått och du har hela tiden möjlighet att ställa in och finjustera dina inställningar. Du kan också avbryta tradingen, till exempel när du känner att det är dags att ta ut en del av vinsterna.

All handel görs i förbestämda par mellan två valutor. Om du är bekant med forex-trading så är detta bekant för dig. Du kan till exempel handla mellan:

 • BTC / USD

 • ETH / USD

 • XRP / USD

 • LTC / USD

Förutom att handla med dollar, går det att trejda mellan olika kryptovalutor. Förutom Bitcoin så kan du handla med:

 • Ethereum

 • Litecoin

 • Ripple

I programmet finns en massa smarta funktioner som hjälper dig att styra din trading. Du kan sätta nivåer för stopp-loss, eller vid vilken vinst du vill ta hem pengarna. Du kan också välja hur mycket pengar som ska gå in i varje trade, för att anpassa handeln efter hur mycket risk du vill ta.

Bitcoin Code, Trading

Vilka för- och nackdelar finns med Bitcoin Billionaire?

Efter våra undersökningar har vi kommit fram till flera fördelar och nackdelar med roboten. Såhär tänker vi:

 • Stor potential – Vi såg tidigt att Bitcoin Billionaire är en tradingrobot med mycket stor potential. På kort tid såg vi hur den tog hem trade efter trade med ytterst låg felmarginal. Det finns helt klart värde att hämta här.

 • Simpelt – Det är otroligt enkelt att komma igång med handeln och tillverkarna har lagt tid på att göra det lätt även för ovana traders. Du behöver inte vara erfaren alls för att köra den här roboten!

 • Effektiv – Roboten är mycket effektiv i sin handel. Den hittar enkelt bra tradingmöjligheter och utnyttjar dessa.

 • Volatilitet och risk – Det är viktigt att komma ihåg att även den bästa tradingroboten kan göra misstag. Om du hamnar snett i en stor position finns risk att du förlorar mycket på en gång. Därför är det också klokt att börja med en mindre summa. Vi rekommenderar en insättning för minimumbeloppet första gången du ska handla.

Bitcoin Billionaire Logo

Officiell länk till Bitcoin Billionaire: www.btc-billionaire.com

Är det en bra investering att satsa på Bitcoin Billionaire?

Genom att ha testat själv och läst recensioner av flera andra, kan vi med övertygelse svara ja, det är en bra investering. När det gäller Bitcoin-bottar, finns det en del prat om att det är en scam eller en bluff. Men det har vi inte sett några tecken på när det gäller just Bitcoin Billionaire. Vi har både lyckats sätta in och ta ut pengar utan problem, vilket är goda tecken på att det fungerar som det ska.

I vår handel började vi med minimumbeloppet. Det är också vår rekommendation till dig om du vill prova. Vi har sett folk som skriver att de tjänar riktigt stora summor, men samtidigt vet man inte om de överdriver i sådana recensioner. Hur som helst verkar den här roboten fungera och tjänsten är legitim.

Ett smart sätt att komma igång är att först sätta in en mindre summa och sedan ta större trades för vinsterna du gör längs vägen. På så vis slipper du ta hela risken med egna pengar från början.

Slutsatser

Det här är en sammanfattning av våra slutsatser kring Bitcoin Billionaire:

 • Hemsidan och handeln fungerar såsom utlovat. Det är enkelt att överföra pengar både in och ut från mäklaren.

 • Hela processen att registrera sig och påbörja handeln var smidig. Trots att det var första gången vi provade var vi igång utan några svårigheter längs vägen.

 • Vi ser det här som en av de bästa investeringsmöjligheterna just nu. Marknaden har fortfarande inte riktigt vaknat och insett hur effektiva handelsrobotarna är när det gäller krypto, så just nu kan vara den bästa tidpunkten att komma igång.

 • Var medveten om riskerna och ta det försiktigt i början, till exempel genom att sätta in en mindre summa första gången!

Bitcoin Billionaire är en handelsrobot. Den är gjord för att automatiskt köpa och sälja kryptovalutor. Sådan trading kan med rätt program vara mycket lönsam.

Den minsta investeringen du kan göra för att komma igång är 250 dollar.

Det är ett program som bygger på algoritmer. Du ställer in till exempel hur stora köp du vill göra och när du vill ta hem vinster. Roboten letar sedan efter bra lägen att köpa för att sedan sälja. Allt handlar om att känna igen mönster, vilket en dator kan tränas att göra väldigt bra.