Bitcoin Circuit Recension: Är roboten en bluff eller inte?

Ny smart teknik har gjort det möjligt att programmera en så kallad handelsrobot, för att köpa och sälja kryptovaluta på nätet. Det bygger på smarta algoritmer som hittar bra lägen att köpa och sälja. Eftersom det fortfarande är en ny marknad, finns stor potential för den som vill investera.

Det gäller dock att hitta en robot som lever upp vad den lovar. Tyvärr finns det en del bedragare på marknaden och vissa robotar är scams. Vi har kollat närmare på Bitcoin Circuit och frågat oss: Är den här roboten en bluff?

BITCOIN CIRCUIT logo

Officiell länk till Bitcoin Circuit: www.bitcoincircuitpro.com

Kan man lita på Bitcoin Circuit?

Vår bedömning är att: ja, denna robot går att lita på. Det är en av de mest kända robotarna och det allt fler som börjar känna till den. Vi tog själva tillfället i akt och gjorde ett test för att se om den fungerade. Vi har också tittat på en del andra recensioner för att skapa oss en helhetsbild om huruvida den verkar leva upp till förväntningarna.

I den här artikeln kan du läsa allt om vårt test och vad vi kom fram till.

Bitcoin Circuit website

Officiell länk till Bitcoin Circuit: www.bitcoincircuitpro.com

Vår provkörning av Bitcoin Circuit

Efter att ha testat Bitcoin Circuit kom vi fram till det här:

 • Potential – Vi såg en stor potential att tjäna pengar på den här bitcoinroboten. Den verkade göra väldigt mycket rätt och vi såg den göra vinst i nästan varje trade den påbörjade. Efter vår session hade den en vinstfrekvens på 88%, vilket är otroligt bra presterat för vilken trader som helst.

 • Simpelt – Bitcoin Circuit hade ett väldigt enkelt och användarvänligt interface. Det gick snabbt att förstå de olika funktionerna och vi kunde hela tiden har koll på vad som hände när den väl var aktiv. Dessutom fanns tydliga instruktioner och en tillgänglig support.

 • Risknivå – Som vanligt när det gäller krypto och liknande investeringar, finns det hela tiden ett visst riskmoment. Det kan vara svängigt och gå upp och ner på kryptomarknaden. Men risk och vinstmöjlighet går hand i hand brukar man säga.

Hur går det till?

Här visar vi steg för steg hur du gör för att prova på en investering i Bitcoin Circuit:

Steg 1: Starta ditt eget konto

Bitcoin Circuit Starta ditt eget konto

Det första du gör när du vill prova på, är att starta ett eget konto. Du registrerar dig enkelt genom att fylla i de nödvändiga uppgifterna om dig själv, för att sedan gå vidare. Du kommer att behöva skapa ett lösenord. Detta bör vara ett bra och säkert lösenord som bara du känner till, som du sedan förvarar på ett säkert ställe. Efter att detta är gjort, kommer du att skickas vidare till din mäklare. Det är via mäklaren du gör alla överföringar och liknande.

Klicka här för att gå till Bitcoin Circuit.

Steg 2: Din insättning

När du har genomgått registreringsprocessen kan du ta nästa steg, om du känner dig redo att göra en insättning. Då klickar du på insättningsknappen och hänvisas till en särskild sida för säkra betalningar. Ange beloppet du vill föra över och tryck på sätt in. Du kan göra en insättning från $250 och upp. Det finns ett flertal insättningsmetoder att välja mellan.

 • Kreditkort, till exempel Visa eller MasterCard

 • GiroPay

 • MerchantPay

 • Skrill

 • SafePay

Vi rekommenderar att du tar det lugnt till en början och håller din första insättning till minimumbeloppet på $250. Det gör det lättare att lära sig plattformen i lugn och ro och du kan se så att du förstår hur allt funkar från början. Ju mer du investerar, desto större summor kan du tjäna såklart. Men ibland kan det vara smart att börja försiktigt och öka insatserna när du fått lite erfarenhet.

Steg 3: Öppna ett demokonto

Bitcoin Code, Sätt in

Om du vill prova programmet lite innan du kommer igång med riktiga pengar, kan du alltid starta ett demokonto. Då får du möjlighet att prova på robothandel med demopengar. På så sätt kan du utan att riskera något, se hur roboten fungerar, vilka inställningar du kan göra och så vidare. Ett bra sätt att lära känna mjukvaran helt enkelt.

Bitcoin Code, Deposit

Steg 4: Kom igång med din riktiga handel

När du börjar känna dig bekväm är det dags att sätta dina pengar i arbete. Du klickar på Autotrade-knappen för att starta.

Inne i programmet kan du följa upp dina affärer och se historik över alla trades som roboten genomfört. Du kan själv välja när det räcker och du vill avsluta en session. När du gjort en fin vinst kan du till exempel stoppa handeln och ta ut en del, eller hela ditt belopp.

När du handlar med kryptovaluta sker handeln mellan två valutor. Vanligt är att du handlar mellan USD och en kryptovaluta. Dessa kan du välja mellan:

 • BTC / USD

 • ETH / USD

 • XRP / USD

 • LTC / USD

Det är även möjligt att handla mellan två kryptovalutor. Via Bitcoin Circuit kan du handla med dessa olika kryptovalutor:

 • Bitcoin

 • Ethereum

 • Litecoin

 • Ripple

En bra grej med själva programvaran är ett den är utrustad med mängder av bra funktioner som du kan använda dig av i din handel. Då kan till exempel sätta en stopp-loss för varje order, vilket är viktigt för att inte förlora allt på en trade. Du kan också bestämma vid hur stor vinst roboten ska avsluta affären. Det gör att du själv sätter nivån på den risk du vill ta på dig.

Bitcoin Code, Trading

Våra synpunkter på Bitcoin Circuit

Efter våra tester kom vi fram till följande slutsatser om Bitcoin Circuit:

 • Enkelt och begripligt – Hela processen, från registrering till insättning och slutligen själva handeln, flöt på extremt smidigt. Programmet var enkelt att förstå och vi kunde använda det utan problem trots att det var första gången.

 • Bra investeringsalternativ – Vi kunde snabbt se att den här tradingroboten var en sofistikerad produkt. Den satte trade efter trade och resultaten den levererade var helt klart över vår förväntan. Den nådde nära 90% i framgång i sin handel, vilket i princip är oöverträffat inom denna typ av handel. Detta måste vara ett av de bästa investeringsalternativen just nu!

 • Prova-på-konto – Det är en stor fördel att Bitcoin Circuit tillåter sina användare att prova på trading via ett demokonto innan den riktiga handeln påbörjas. Det gör att man känner sig tryggare med sin trading innan man väl kommer igång.

 • Bra support – När vi kontaktade supporten fick vi snabbt svar och blev vänligt bemötta med alla våra frågor. Det känns viktigt när det gäller en sådan här typ av investering och en mäklare man kanske inte känner till sedan innan. Det kändes tryggt och vi är mycket nöjda med den supportpersonal vi talade med.

BITCOIN CIRCUIT logo

Officiell länk till Bitcoin Circuit: www.bitcoincircuitpro.com

Går det att tjäna pengar med hjälp av Bitcoin Circuit?

Från det vi har sett och erfarit, så kan vi säga att det absolut går att tjäna pengar med denna handelsrobot. Vi vill till och med gå så långt som att hävda att detta är en av de absolut bästa investeringarna som finns att göra just nu. Den vinstmarginal vi uppnådde hittar man helt enkelt inte på andra marknader.

När vi tittat runt på recensioner ser vi andra som tycks ha riktigt goda resultat också. Vi ska dock säga att de ibland känns lite överdrivet. Vissa påstår att de tjäna över 100 000 på några timmar. Det kanske är möjligt, men samtidigt kan vi åtminstone inte bekräfta om detta stämmer eller inte.

Oavsett vilket, så är det klart och tydligt att roboten levererar. För den som är villig att satsa stort kan det finnas oerhört potential. Vi vill dock fortfarande rekommendera att börja försiktigt, till exempel med minsta insatsen, åtminstone till en början. Sedan kan du alltid höja insats om du känner att det går bra och du är redo!

Avslutande tankar

För att sammanfatta det hela:

 • Bitcoin Circuit är en lättstyrd handelsrobot för kryptovalutor. Den är lätt att förstå och komma igång med. Det är en väldigt smidig process att regga sig och sätta in sin investering.

 • Vi var oerhört framgångsrika i vår trading med denna robot. Vi kommer garanterat att fortsätta prova den. Vi vet ännu inte om den kan leverera så stora vinster som vissa andra hävdar, men det är inget snack om att den fungerar.

 • Vi rekommenderar en mindre första insättning, eftersom det alltid är bra att prova nya investeringsformer med en viss försiktighet. Större insättningar kan ge större vinster, men kommer alltid med större risker.

Det känns som att marknaden inte riktigt har förstått vilken potential som finns i denna handelsrobot än. Därför är det än så länge ett av de bästa investeringscasen vi tittat på under den senaste tiden!

Det är ett datorprogram som är utvecklat för att handla med kryptovalutor. Den tjänar pengar på att köpa och sälja i rätt tillfällen på en marknad där priserna rör sig snabbt.

Dina insättningar och uttag görs i USD. Själva handeln kan göras med flera olika kryptovalutor, men detta sköts automatiskt i programmet.

Det går aldrig att garantera en vinst med någon investering. Finns det möjlighet till vinst finns det alltid risk att förlora. Men under våra tester nådde vi en ovanligt hög vinstprocent som är svår att hitta i någon annan investering.