Bitcoin Code Recension: Är roboten en bluff eller inte?

Är du nyfiken på handelsroboten Bitcoin Code? Då kanske du också har ställt dig frågan: Fungerar den, eller är det en bluff? Vi undrade samma sak och bestämde oss för att testa hur den fungerar i praktiken. Våra slutsats är att Bitcoin Code inte är en bluff! Den fungerar i allra högsta grad.

I den här artikeln kan du läsa mer om våra erfarenheter och lära dig allt du behöver veta för att själv komma igång med kryptotrading, med hjälp av Bitcoin Code.

Bitcoin Code Logo

Officiell länk till Bitcoin Code: www.thebitcoinscode.com

Erfarenheter av Bitcoin Code

Inför vårt eget test av Bitcoin Code försökte vi läsa på så mycket som möjligt om handelsroboten. Det händer att vissa hävdar att det är en bluff och det var just detta vi ville undersöka.

Själva roboten är baserad på en mjukvara med påkostade algoritmer som helt automatiskt kan handla kryptovaluta. Programmet bygger på artificiell intelligens och är ganska avancerat. Därför är det en god idé att noga se över hur den ska ställas in för att maximera dess potential. Botten är dock inte någon bluff utan ett legitimt verktyg för automatiserad handel med Bitcoin.

Bitcoin Code går att använda för att handla både Bitcoin och andra kryptovalutor med hjälp av en avancerad handelsrobot. Det är du själv som ställer in risknivå och annat utifrån dina egna önskemål, vilket gör det tryggt och du kan hela tiden övervaka robotens beslut.

The Bitcoin Code Website

Officiell länk till Bitcoin Code: www.thebitcoinscode.com

Är Bitcoin Code pålitligt?

På Bitcoin Codes hemsida finns många lovord och goda omdömen, samt framgångshistorier från folk som tjänat stora pengar med hjälp av botten.

Det är värt att ha i åtanke att dessa recensioner finns där av en anledning, för att locka dig att prova på med hopp om att tjäna storkovan. Det är värt att ha en viss skepsis, men vår bedömning är att Bitcoin Code absolut går att tjäna pengar på, men att man kanske inte ska ha förväntningar på att tjäna livsförändrande pengar från första början.

Hur som helst är hemsidan snygg, enkel att överblicka och tydlig. Det finns dessutom en mätare på de vinster som Bitcoin Code genererat, vilken kontinuerligt uppdateras. Bitcoin Code är en seriös produkt som ger möjlighet att tjäna pengar, men det gäller att ha realistiska förväntningar på vad den kan åstadkomma på kort tid.

Våra resultat vid test av Bitcoin Code

Vi testade Bitcoin Code och här presenterar vi våra resultat från dessa tester:

 • Över 80% av de trades som utfördes av roboten uppnådde vinst
 • Bitcoin Code fungerar i praktiken och är alltså inte en bluff
 • Det är viktigt att hålla koll på roboten kontinuerligt för att minska risken att förlora
 • Det är klokt att sätta begränsningar för sina första insättningar
 • Det finns risker med automatisk handel, det är aldrig 100% garanti för vinst

Bitcoin Code stoltserar med att det ska gå att tjäna upp till 13 000 dollar på ett dygn med hjälp av deras handelsrobot. Vi kan dock varken bekräfta eller dementera detta då vi endast testade handel med mindre summor.

För att nå sådana resultat skulle du sannolikt behöva sätta in betydligt mer, vilket kanske inte är att rekommendera, åtminstone inte när du precis kommer igång. Vi lyckades dock bekräfta goda resultat utifrån en lägre insättningsnivå.

Såhär gör du för att registrera dig hos Bitcoin Code

Det är snabbt och smidigt att registrera sig och komma igång med Bitcoin Code. Du fyller i personuppgifter, kontakt och så vidare, varefter du blir ombedd att verifiera din ansökan via e-post som du får i din inkorg. Därefter gör du din första insättning och kan komma igång med Bitcoin Code. Såhär går registreringen till, steg för steg:

Steg 1: Registrera dig

Registration

Det kostar inget att ansöka. Du fyller i dina uppgifter och väntar på en bekräftelse som kommer via e-post. När du följt instruktionerna i mailet är det klart och du är registrerad. Klicka här för att gå till Bitcoin Code.

Steg 2: Du får ett konto

Efter att du verifierats kommer ditt konto automatiskt att bli länkat till nätmäklaren. Därefter följer en begäran om insättning för att du ska kunna komma igång på riktigt.

Steg 3: Sätta in pengar

Bitcoin Code, Sätt in

Du kommer att se en knapp där det står insättning. Klicka på den för att komma till något som kallas Fore2Crypto. Där sätter du in pengar via något av följande alternativ:

 • Kredit/debitkort (Visa eller MasterCard)
 • GeoTrust
 • PCI

Insättningar kan göras från 250 Euro, vilket är en lagom nivå för de flesta att komma igång med. Det finns även möjlighet att göra större insättningar, upp till 15 000 Euro.

Bitcoin Code, Deposit

Steg 4: Dags för handel

När du väl ska börja handla är det du som ställer in precis hur du vill att din handel ska gå till. Du kan välja mellan flera olika kryptovalutor, såväl Bitcoin som andra mer eller mindre kända valutor finns tillgängliga.

Det är hyfsat självförklarande när du väl är inne i kontrollpanelen på Bitcoin Code. Du börjar med att välja vilken risk du vill att din handel ska ha. Med mer risk kommer större potential, men samtidigt ökad risk att förlora ditt investerade kapital.

På plattformen finns även ett alternativ för att manuellt sköta handeln. Det är dock vanligare att folk väljer att låta roboten sköta det, eftersom det är därför de valde Bitcoin Code från första början. När du handlar automatiskt behöver du endast justera köpstorlek och vilken vinst du vill ta hem.

Bitcoin Code, Trading

Fördelar och nackdelar med att använda Bitcoin Code

Bitcoin Code har många fördelar, vilket gör det till en rekommenderad produkt. Några fördelar är:

 • Demokonto – Det är möjligt att starta ett demokonto för att pröva innan du använder riktiga pengar.
 • Hög vinstandel – I våra tester lyckades roboten leverera vinst i över 80% av alla trades.
 • Bekräftad – Vi kan bekräfta att roboten fungerar, den är inte en bluffprodukt.
 • Smidiga uttag – Det är enkelt att få ut sina pengar, när som helst dygnet runt.
 • Säkert – Bitcoin Code har bra säkerhet, med smart verifikationsprocess och en mäklare som håller kolla på pengarna du sätter in.
 • Support – Det finns en aktiv support som kan nås dygnet runt vid behov.

Det finns några nackdelar som vi också måste ta upp. Detta är nackdelarna vi fann:

 • Courtage – Bitcoin Code tar 13% i avgifter när du handlar. Samtidigt kompenseras detta av den höga vinstmarginalen och du tjänar sannolikt snabbt igen dessa pengar.
 • Kräver uppmärksamhet – Det är rekommenderat att du håller koll på handelsroboten och kollar till den regelbundet. Det blir alltså inte en helt passiv inkomst utan du måste vara med lite grann och se så att allt flyter på.
 • Risk – Det finns alltid en risk med den här typen av kryptohandel. Det gäller att vara försiktig och ha lite koll.

Slutsatser

Vi kan konstatera att Bitcoin Code fungerar och att det inte är en bluff. Det kanske inte går att tjäna så mycket som de själva försöker framställa det som, åtminstone inte utan att gå in med ett ganska stort kapital från början. Vi rekommenderar att ta det lite lugnare i början, men att produkten fungerar och lyckas leverera vinst i de flesta fall.

Allt som allt är Bitcoin Code en av de mest intressanta investeringsmöjligheterna ute på marknaden just nu. De marknadsför sig kanske lite väl optimistiskt, men vi vet att det går att tjäna en hel del pengar på roboten, med bara en liten investering.

Bitcoin Code Logo

Officiell länk till Bitcoin Code: www.thebitcoinscode.com

Nej. Det går att handla med roboten och insättningar och uttag fungerar som de ska. Med tålamod och en försiktig approach kan Bitcoin Code vara mycket lönsam.

Ja, Bitcoin Code är laglig att handla med. Än så länge saknas regleringar för denna typ av instrument så det är bra att vara försiktig och bara riskera pengar du har råd att förlora.

Bitcoin Code är en intelligent programvara som använder algoritmer för att handla kryptovaluta. Det är du som använder den som ställer in till exempel hur mycket du vill handla för, hur många trades som ska göras och så vidare.