Bitcoin Era Recension: Är roboten en bluff eller inte?

Du kanske har hört talas om tradingroboten Bitcoin Era. I den här artikeln tittar vi närmare på roboten, hur den fungerar och reder ut om det är en bluff eller inte.

Bitcoin Era Pro Logo

Officiell länk till Bitcoin Era: www.bitcoinerapro.com

Är Bitcoin Era en pålitlig produkt?

Vår bedömning är att: ja, Bitcoin Era är pålitlig. Det är en välbeprövad handelsrobot och vi har själva provat den med gott resultat. Vår slutsats är att den både fungerar och kan leverera ett bra resultat i kronor och ören. Det finns även andra recensioner där ute med nöjda kunder, vilket förstärker oss i vår tro på Bitcoin Era.

Läs vidare för att få reda på i detalj hur vi gjorde och vilka resultat vi fick när vi prövade Bitcoin Era.

Bitcoin Era website

Test av Bitcoin Era Pro

När vi testade Bitcoin Era kom vi fram följande:

 • Vinster – Under vår testperiod levererade Bitcoin Era riktigt bra resultat. Den gjorde vinst i en stor majoritet av alla trades som påbörjades. När vi provade var botten framgångsrik i över 80% av alla trades, vilket är ett enastående resultat.

 • Risk – All handel med Bitcoin har hög risk eftersom priset på valutan svänger enormt mycket. Under en kort period kan resultaten variera mycket. Vi rekommenderar därför att man börjar med en mindre summa, runt 250 dollar.

 • Användarvänlighet – Programmet var smidigt att använda. Trots att det var första gången vi provade produkten så kom vi igång väldigt snabbt.

Hur fungerar Bitcoin Era?

Oavsett om du har förkunskaper eller ej, är det lätt att komma igång och prova denna handelsrobot. Såhär gör du:

Steg 1: Registrering

 

Bitcoin Era Registrering

Du börjar med en snabb registrering för att kunna börja din trading. Du fyller i nödvändiga uppgifter såsom namn och andra kontaktuppgifter. Därefter skapar du ett lösenord och ser till att ha koll på det, för säker åtkomst till ditt konto. När detta är gjort kommer du att förmedlas vidare till en nätmäklare. Det är där du sedan gör insättningar, och framtida uttag.

Klicka här för att gå till Bitcoin Era.

Steg 2: Din första insättning

För att kunna komma igång med din handel behöver du sedan sätta in pengar. Du klickar enkelt på insättningsknappen och kommer vidare till din mäklare. I ett nytt fönster för trygga transaktioner väljer du vilken summa du vill överföra. Minimum är 250 dollar. Det finns en mängd olika alternativ för insättningar att välja mellan:

 • Visa eller MasterCard

 • Skrill

 • SafePay

 • GiroPay

 • MerchantPay

Vår rekommendation är att din första insättning hålls till 250 dollar, för att du sedan i din egen takt ska kunna lära dig hur det fungerar. Med högre investerade belopp kommer större möjligheter, men självklart även högre risk.

Steg 3: Demokontot

Bitcoin Code, Sätt in

Du kan även prova att trejda genom ett demokonto hos Bitcoin Era. På så sätt kan du även lära känna själva programmet innan du sätter dina pengar på spel. Se över vilka funktioner som finns och hur de fungerar.

Du får en summa demopengar som du sedan kan låten tradingroboten handla för. Då kan du se hur handeln går till och få en uppfattning om hur lång tid det tar att tjäna pengar.

Bitcoin Code, Deposit

Steg 4: Starta ditt riktiga konto

När du väl blivit bekväm med plattformen är det dags att börja handla på riktigt. För att komma igång klickar du på auto-trade-knappen och låter Bitcoin Era göra det den gör bäst.

Du har alltid tillgång till historiken för dina trades och kan alltid styra din tradingrobot, till exempel om du vill ta en paus eller avvakta. Du kan när som helst göra nya insättningar eller ta ut dina vinstpengar.

När du väl är inne och handlar sker handeln i vad som kallas ”valutapar”. Det innebär att handeln sker mellan två specifika valutor, till exempel:

 • BTC / USD

 • ETH / USD

 • XRP / USD

 • LTC / USD

Handel kan även göras mellan två olika kryptos. De som går att handla med hos Bitcoin Era, är:

 • Bitcoin

 • Ethereum

 • Litecoin

 • Ripple

I din handel har du en mängd olika valmöjligheter. Det är du som bestämmer vilka summor boten ska handla för, hur många köp- och sälj som ska utföras. Du kan även använda stop-loss eller välja vid vilken vinst du vill avsluta och ta hem din profit.

Bitcoin Code, Trading

Omdöme om Bitcoin Era Pro: För- och nackdelar

Vi har sett många fördelar med Bitcoin Era Pro, men även ett par nackdelar. Detta har vi kommit fram till:

 • Enkelt – Plattformen är supersmidig och lätt att förstå sig på. Programmet i sig är komplext och algoritmerna som används är väldigt avancerade. Men mjukvaran är gjord för att även amatörer ska kunna handla på ett enkelt sätt. Bra funktioner, utan att vara för krångligt.

 • Hög avkastning – Det har bevisats, både genom våra tester och andras, att Bitcoin Era kan leverera en riktigt bra avkastning. Vi fick ett resultat på över 80% när det gällde framgångsrika köp-och säljordrar.

 • Prova-på-kontot – Eftersom du alltid kan prova på med låtsaspengar, behöver du inte ens riskera något för att komma igång. Det är ett bra sätt att lära sig, utan att behöva riskera något själv.

 • Support – En trygghet med Bitcoin Era är att det finns möjlighet att prata med support om du har några frågor. Det är en stor fördel och visar på att det är ett seriöst företag som ligger bakom programmet.

Bitcoin Era Pro Logo

Officiell länk till Bitcoin Era: www.bitcoinerapro.com

Kan man tjäna pengar med hjälp av Bitcoin Era?

Vi har som sagt testat och kommit fram till att det går. Det finns dessutom många andra som gjort samma sak och allt pekar mot att det faktiskt är en riktigt bra investeringsmöjlighet just nu. Vi vet att det både går att sätta in pengar, genomföra handel med hjälp av roboten och slutligen, att få ut pengarna på sitt konto.

En viktig sak vi måste framhäva, är att vi bara testat att handla för mindre belopp. Vi har läst om andra som skriver att de tjänat över hundratusen kronor med hjälp av Bitcoin Era på väldigt kort tid. Det kan vi varken bekräfta eller dementera. Vissa recensioner som finns på nätet är säkert lite överdrivna, men vår erfarenhet talar i alla fall för att det absolut går att tjäna pengar med denna robot.

Slutsatser

För att summera våra tankar och erfarenheter av handel med tradingboten Bitcoin Era, kan vi säga såhär:

 • Det är lätt och smidigt att komma igång. Plattformen är enkel att överblicka och systemet för insättning och uttag fungerar fläckfritt.

 • Det finns många berättelser om stora vinster med hjälp av Bitcoin Era. Vi har provat i liten skala och kan åtminstone bekräfta att den är lönsam.

 • Vår rekommendation är att du också börjar med den minsta insättning först. Detta gäller särskilt om du är ny inom krypto, eller handel med robotar. Bitcoin och andra liknande valutor är väldigt volatila och det kan snabbt svänga upp och ner i din handel.

 • För att kunna tjäna så mycket som de säger i vissa recensioner behöver man förmodligen satsa ganska mycket. Vi rekommenderar att du istället börjar lite lugnt och lär dig hur handeln funkar. När du väl kommit igång kan du alltid öka insatserna, eller börja trejda för dina vinstpengar.

Allt som allt ser vi kryptotrading med Bitcoin Era som en av de alternativa investeringarna med allra bäst potential just nu.

Bitcoin Era är en tradingrobot. Den fungerar genom att den använder algoritmer för att köpa och sälja olika kryptovalutor. Den letar efter bra tillfällen att göra affärer och kan genom statistik och insamlade data ta beslut som är bättre än de flesta mänskliga traders. Eftersom kryptovaluta är ett nytt och relativt okänt område finns det större potential att tjäna pengar där, än på många andra marknader.

Nej. Roboten sköter handeln. Du behöver bara sköta inställningarna och bestämma hur stora trades du vill göra och så vidare. Det går snabbt att komma igång även om du är nybörjare.

Nej. När roboten handlar så letar den upp olika möjligheter och handlar mellan olika valutapar. Dina insättningar och uttag görs enbart i dollar hos mäklaren.

Ja, vi har lyckats tjäna pengar med hjälp av denna robot. Vi har även hittat flera andra exempel på människor som provat och fått bra avkastning på sin investering i Bitcoin Era.