Bitcoin Profit Recension: Är roboten en bluff eller inte?

Bitcoin Profit är en välkänd plattform för automatiserad handel med kryptovaluta. Det är en så kallad tradingrobot, alltså en mjukvara som med hjälp av smarta algoritmer sköter handeln, med syfte att gå med vinst. Eftersom marknaden för handel med kryptovalutor fortfarande är ung, finns det stora möjligheter att tjäna pengar om du vet vad du håller på med.

När det gäller bitcoinrobotar, eller andra handelsrobotar på marknaden, dyker frågor ofta upp kring huruvida det är en bluff eller ej. I den här artikeln går vi igenom Bitcoin Profit och svarar på frågan: är roboten en bluff eller inte?

Kan man lita på Bitcoin Profit?

Det korta svaret på den frågan är: ja! Just Bitcoin Profit är en robot som förekommer ofta när folk söker efter robotar inom kryptohandel. Vi har testat själva med framgång och ser ingen anledning att inte lita på programmet. Det finns dessutom många recensioner på nätet där användare har nått samma resultat som vi, så det låter helt klart lovande.

Bitcoin Profit Logo

Officiell länk till Bitcoin Profit: www.profitwithbtc.com

I den här artikeln går vi igenom detaljerna kring hur vi har testat Bitcoin Profit och samt vår bedömning av dess trovärdighet.

Vårt test av Bitcoin Profit

Vi har testat Bitcoin Profit och gör bedömningen att roboten fungerar och att det inte är en bluff. Det här kom vi fram till:

 • Enkel att använda – Mjukvaran är väldigt lätt att förstå sig på och komma igång med och kräver inga förkunskaper.
 • Framgångsrik – Handelsroboten har en väldigt hög konverteringsfrekvens, den lyckas göra vinst i en stor del av alla påbörjade köp- och säljaffärer.
 • Risk – Kryptovaluta kan vara väldigt volatilt, vilket gör att det är klokt att börja med en mindre insättning på omkring 250 USD.
 • Hög vinstandel – När vi testade levde Bitcoin Profit upp till våra höga förväntningar och levererade vinst i över 90% av alla påbörjade trades.
Bitcoin Profit Sida

Officiell länk till Bitcoin Profit: www.profitwithbtc.com

Hur använder man Bitcoin Profit?

Det är enkelt att komma igång med och använda Bitcoin Profit. Här följer en kort steg-för-steg guide:

Steg 1: Registrera dig

Bitcoin Profit Registrer

Det första steget är helt enkelt att registrera dig. Det görs enkelt genom att fylla i ditt namn och kontaktinformation. Välj ett lösenord och förvara det tryggt för framtida användning. När kontot väl är skapat kopplas du samman med en mäklare. Det är hos denna mäklare du sköter betalningarna, för att sedan kunna komma igång med handeln hos Bitcoin Profit.
Klicka här för att gå till Bitcoin Profit.

Steg 2: Gör en insättning

När du klickar dig vidare till insättning kommer du till mäklarens hemsida, via ett fönster för trygga betalningar. Du väljer hur mycket du vill sätta in, med minimumvalet på 250 USD. Du kan välja mellan en mängd olika betalningsalternativ:

 • Kortbetalning (Visa eller MasterCard)
 • SafePay
 • Skrill
 • GiroPay
 • MerchantPay

Ju mer du är villig att investera desto större möjligheter finns att tjäna pengar. Vi rekommenderar dock att du börjar med en mindre investering på 250 USD, för att du ska lära känna programmet och inte riskera för mycket i början.

Bitcoin Code, Deposit

Steg 3: Starta ett demokonto

Hos Bitcoin Profit finns möjlighet att starta ett demokonto. Det kan du göra även innan du gjort en insättning om du vill prova på mjukvaran först. Med hjälp av demoprogrammet kan du upptäcka och prova de olika funktioner som finns att använda i själv mjukvaran.

När du startar ett demokonto får du 1 500 i ”låtsaspengar” att använda för automatiserad kryptohandel. Med ett enkelt klick sätter du roboten i arbete och kan följa handeln från din dator.

Steg 4: Starta ett live-konto

När du känner dig redo för att handla på riktigt kan du börja handla live. Med pengarna redo att sättas i arbete kommer du snabbt igång med ett klick på knappen ”Auto Trade” i instrumentpanelen.

Där kan du hela tiden se historiken för din handel, du kan sätta in pengar, ta ut vinsterna eller finjustera olika inställningar. Handel med valuta görs i så kallade valutapar, vilket även gäller handeln hos Bitcoin Profit. Du kan till exempel handla:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • XRP / USD
 • LTC / USD

Eller mellan olika kryptovalutor mot varandra. Hos Bitcoin Profit finns följande kryptovalutor tillgängliga för handel:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Ripple
 • Litecoin

Du kan justera flera olika saker via inställningarna i handelsplattformen. Du kan välja vilka belopp dina trades ska utföras med, hur många trades som ska göras, stopp loss-gränser, eller gränser för vinsthemtagning. När du ställt in roboten såsom du vill ha den, är du redo att sätta igång och börja tjäna pengar på kryptotrading.

Bitcoin Code, Trading

För och nackdelar med Bitcoin Profit

Det finns många fördelar med att använda Bitcoin Profit för att trejda kryptovalutor. Det här är några fördelar vi upptäckt:

 • Enkelheten – Det är väldigt enkelt att använda plattformen hos Bitcoin Profit. Även om mjukvaran är väldigt avancerad, krävs inga förkunskaper för att använda den. Upplägget är väldigt intuitivt och det är lätt att få en god överblick över de olika funktionerna som finns.
 • Framgångsfaktorn – Bitcoin Profit har en väldigt hög grad av framgång, vilket vi även lyckades bevisa i våra egna tester. Över 90% av alla affärer görs med vinst vilket är väldigt högt, även för en robot av detta slag.
 • Demokonto – Tack vare att det går att starta ett demokonto kan du lätt prova på och göra dig bekant med programmet innan du riskerar några av dina egna pengar. I det läget får du dessutom vägledning och kan lära dig massor om kryptovalutor och hur det är att handla med dem.
 • Kundtjänst – Hos Bitcoin Profit har du hela tiden tillgång till kundtjänst. Om du behöver hjälp eller har några frågor kan du snabbt att få svar av support via chattfunktionen.

Går det att tjäna pengar genom Bitcoin Profit?

Vi vet av erfarenhet att svaret på detta är: ja! Bitcoin Profit har många goda recensioner, men även en del skeptiska kommentarer förekommer på nätet. Vi valde att prova själva och blev positivt överraskade. När vi avslutat vårt test gick det dessutom snabbt och enkelt att få ut pengarna så vi är övertygade om att det inte är en bluff.

Vi vill dock påpeka att vi endast testade att göra affärer för relativt små summor. Det finns många berättelser på nätet som låter helt otroliga, där folk skriver att de tjänat hundratusentals kronor med hjälp av Bitcoin Profit. Vi kan inte bekräfta detta, och i sanningens namn kanske det är lite överdrivet. Men det är ingen tvekan om att det går att tjäna pengar med hjälp av den här tradingroboten.

Vår rekommendation är att prova försiktigt och börja med att sätta in det lägsta beloppet. På så vis kan du själv bygga upp din tradingportfölj och så småningom börja tjäna allt större summor, utan att riskera för mycket från början.

Slutsatser

Här kommer en kort sammanfattning av våra slutsatser efter att ha testat Bitcoin Profit.

 • Programmet fungerar och både insättningar och uttag går snabbt och smidigt. Själva plattformen är lätt att förstå sig på och det är inga problem att komma igång.
 • Många hävdar att de tjänat väldigt stora summor på att använda Bitcoin Profit, något som vi själva inte kan bekräfta än.
 • Vi vet att det finns stor potential i den här investeringsformen, och vi har själva sett resultat med över 90% i vinstnivå på avslutade trades.
 • Vi rekommenderar att du börjar med en mindre insättning om du är nybörjare, eftersom handel med kryptovalutor har hög volatilitet. 
Bitcoin Profit Logo

Officiell länk till Bitcoin Profit: www.profitwithbtc.com

Ja, i våra tester nådde vi framgång i över 90% av våra trades.

Nej, handeln hos Bitcoin Profit bygger på pengatransaktioner med många olika valutor. Användarna behöver inte vara direktägare till Bitcoins för att kunna trejda med dem hos oss.

Nej, programmet i sig kräver inga förkunskaper om kryptovaluta eller Bitcoin. Det kan vara en fördel att skaffa sig lite kunskaper för den seriösa tradern, men det är inget krav. Roboten sköter handeln och du som investerar behöver bara se över inställningarna och välja din egen risknivå. Svårare än så är det inte!