News Spy Recension: Är roboten en bluff eller inte?

Om du stött på kryptoroboten News Spy förut, kanske du har ställt dig frågan om den är en bluff eller ej. I den här artikeln recenserar vi roboten och reder ut frågan en gång för alla!

News Spy Logo

Officiell länk till News Spy: www.the-newsspy.com

Kan man lita på News Spy?

Vi har haft möjlighet att prova News Spy, samt gjort en bedömning utifrån de recensioner vi hittat. Vår samlade bedömning är att: ja, News Spy går att lita på.

Roboten utför sin uppgift precis som utlovat och resultaten var väldigt goda. Flera kunder tycks dela vår uppfattning vilket stärker vår tro på denna nya handelsrobot.

Läs hela vår recension och gör en egen bedömning!

News Spy Website

Officiell länk till News Spy: www.the-newsspy.com

Vårt test av The News Spy

Vi testade News Spy under en period och nådde följande slutsatser:

 • Vinstmöjligheter – Vi gick med vinst under testperioden och resultaten såg mycket lovande ut. Den hade väldigt hög success-rate och en stor majoritet av alla påbörjade affärer gjordes med vinst.

 • Riskfaktor – Priset på olika kryptovalutor svänger mycket upp och ner. Därför är det oundvikligt att det alltid finns en riskfaktor med i spelet när du handlar med en bot som News Spy. Därför är det oftast en bra idé att inleda sin handel med en mindre summa i början, förslagsvis minimibeloppet på 250 USD.

 • Nybörjarvänligt – News Spy var väldigt lätt att förstå och krävde ingen spetskompetens inom krypto eller liknande för att kunna hantera. Programmet är designat för att vara lätt att komma igång med.

Så fungerar News Spy

Att starta sin trading med News Spy är enkelt. Om du följer dessa enkla steg så är du snart igång med din egen handel:

Steg 1: Registreringsprocessen

News Spy Registreringsprocessen

Först behöver du starta ditt eget konto. Du matar i de uppgifter som efterfrågas, till exempel namn och så vidare, och klickar dig vidare. Du behöver dessutom komma på ett lösenord. Kom ihåg att bevara lösenordet på ett säkert ställe och att använda ett lösen som inte är för lätt att gissa sig till. Efter detta kommer du vidare till nästa steg, din första insättning.

Klicka här för att gå till News Spy.

Steg 2: Transaktioner

När du är redo att investera i en handelsrobot behöver du givetvis sätta in det belopp du är redo att handla för. Detta görs hos en separat mäklare. Efter registreringen kommer du automatiskt till din mäklare. Det är här du väljer hur mycket din första investering ska vara på.

I ett separat fönster för säkra transaktioner väljer du ditt insättningsbelopp, från 250 USD. Det finns en handfull olika alternativ för insättningar:

 • Visa eller MasterCard

 • Skrill

 • SafePay

 • GiroPay

 • MerchantPay

Vi föreslår att du börjar med minimibeloppet när du gör din första insättning. Ju större belopp du sätter in, desto mer pengar kan du tjäna, men samtidigt är det bra att börja försiktigt och lära sig hur det fungerar i lagom takt.

Steg 3: Öppna ett demokonto

Bitcoin Code, Sätt in

En bra grej hos News Spy, är att du kan öppna ett demokonto innan du börjar trejda för dina riktiga pengar om du vill. Det kan vara en bra idé, eftersom du då får chansen att testa alla funktioner och kan lugn och ro lära dig hitta i menyerna i programmet.

På demokontot får du en viss summa i demodollar som kan sedan kan handla för. Detta är en simulation av den riktiga handeln och fungerar precis likadant som riktig trading.

Bitcoin Code, Deposit

Steg 4: Starta igång ditt riktiga konto

Om du valt att köra demokontot och känner dig redo, eller om du bara vill komma igång direkt, så är det nu dags att börja din trading för riktiga pengar. Då klickar du igång News Spy-roboten genom att trycka på auto-trade. Då inleds handeln för riktiga pengar.

Medan roboten arbetar kan du justera din val i menyn. Du kan till exempel välja om du vill pausa eller avbryta tradingen, eller justera detaljer i hur den ska handla. Du kan även välja att ta ut dina pengar, eller göra en ny insättning.

All handel i programmet görs mellan två olika valutor. Det brukar kallas för valutapar. Du kan till exempel handla mellan:

 • BTC / USD

 • ETH / USD

 • XRP / USD

 • LTC / USD

Det finns även möjlighet till direkthandel mellan olika kryptovalutor. Hos News Spy finns möjlighet att handla med:

 • Bitcoin

 • Ethereum

 • Litecoin

 • Ripple

Inne i programmet finns massor av olika inställningar som du kan finjustera för att optimera din handel och ställa in vilken risk du vill ha. Det är du som sätter stopp-lossnivåer och nivå för vinsthemtagning till exempel. På så sätt kan du hålla all handel på en nivå som du är bekväm med hela tiden.

Bitcoin Code, Trading

Vårt samlade omdöme om The News Spy

Här är några av de slutsatser vi nådde i vårt utförliga test av The News Spy:

 • Avskalat – News Spy som handelsplattform är avskalad och enkel att hantera och förstå sig på. Det märks att tillverkarna lagt ner tid på att få en användarvänlig programvara, så att även nybörjare ska kunna hantera den på ett säkert sätt.

 • Stor potential – Vi fick se prov på den otroliga potential som finns i den här investeringsmöjligheten. Vi såg snabbt att News Spy träffade rätt i sina trades och den hade en vinstmarginal på runt 83% i sin handel. Det är riktigt bra och det är svårt att hitta något med bättre möjlighet att tjäna pengar på just nu!

 • Demokontot – Vi uppskattade verkligen möjligheten att kunna prova på demohandeln, innan vi satte våra pengar på spel. Det gjorde oss mer självsäkra inför vår riktiga handel. Även om det inte är så komplicerat vill man gärna veta hur allt fungerar innan man använder riktiga pengar.

 • Kundservice – Vi provade att kontakta kundservice för att se om det fanns tillgängligt. Det var enkelt och smidigt att hitta någon att prata med, vilket stärker oss i vår tro på denna handelsrobot. Det kändes seriöst och vi fick prata med vänlig och tillmötesgående personal.

News Spy Logo

Officiell länk till News Spy: www.the-newsspy.com

Hur mycket kan man tjäna med News Spy?

Det går helt klart att tjäna pengar på News Spy. Vi har egen erfarenhet och har även sett flera andra som rapporterar goda resultat. Vi ska dock poängtera att vissa recensioner som vi sett låter lite överdrivna, där de rapporterar om vinster på flera hundratusen på kort tid. Vi kan inte bekräfta detta, eftersom vi bara handlat med mindre summor.

Men av alla trades som gjordes under vårt test uppgick vinsten till cirka 83% och det blev en fin vinsthemtagning för vår del! Vi har faktiskt inte hittat många andra investeringsmöjligheter som ser mer lovande ut just nu. Det verkar vara helt legitimt och är enkelt att pausa och ta ut vinsten också, så detta är en mycket intressant möjlighet vi står inför här.

Sammanfattning

För att knyta ihop säcken och samla våra tankar kan vi konstatera att:

 • News Spy är lätt att använda och det går snabbt att registrera sig som ny användare. Även själva handeln är lätt att förstå sig på, även som komplett nybörjare.

 • Vi gjorde vinst, men kan varken bekräfta eller dementera de stora vinster som andra påstår sig ha tagit hem. Att den går med vinst har vi däremot bekräftat!

 • Vi vill än en gång poängtera att det förmodligen är smart att hålla sin första insättning lite mindre. Större insättningar ger möjlighet till större vinst, men har självklart även större risker!

 • Det svänger en hel del upp och ner på kryptomarknaden. Det är även därför denna investeringsmöjlighet är så intressant just nu. Eftersom marknaden är ung, är det många professionella investerare som inte förstår sig på den fullt ut ännu.

Vi anser att News Spy är en av de absolut mest intressanta investeringsmöjligheterna just nu och kommer fortsätta prova den framöver.

Det är en tradingrobot som handlar med kryptovalutor. Den köper och säljer automatiskt efter förprogrammerade algoritmer. Du kan som privatperson investera i roboten och på så sätt tjäna pengar på automatiserad kryptohandel.

Nej. Du gör din insättning i USD och sedan kan du handla mellan ett antal olika kryptovalutor inne i programmet. När du vill ta ut pengarna gör du även detta i USD.

Precis som med alla investeringar, finns det en viss risk med kryptohandel. Resultaten vi nådde i vårt test visade dock att detta vara en hyfsat säker robot med otroligt hög vinstmarginal. Det är dock klokt att inte investera mer än du har råd att förlora, vilket är ett bra tips för alla investeringar.