kan man tjäna pengar på bitcoin

#1 Tjäna pengar på Bitcoin

Bitcoin är en digital valuta som har gjort vanliga människor till miljonärer. Med det rätta systemet kan du tjäna pengar varje gång kursen för Bitcoin ändrar sig. Oavsett om kursen går upp eller ner.

Så kommer du igång

I denna video går Niklas igenom hur man utnyttjar de stora svängningarna i Bitcoinkursen för att tjäna pengar.

Eller gå till sidan via länken här: BitcoinsEraApp.com

Hur mycket kan man tjäna med denna metod?

Om du nöjer dig med att investera minimumbeloppet kan du förvänta dig att tjäna mer än 1 300 kronor om dagen. Denna metod är alltså bättre än många andra metoder för intäkter här på sidan.

För att tjäna högre belopp kan du återinvestera lite av din vinst. Niklas använder en strategi där han återinvesterar hälften av sin vinst varje månad. Den andra hälften tar han ut för privat bruk.

Hur mycket pengar ska jag sätta in?

Det krävs en investering för att komma igång. Som det också nämns i videon så kan du sätta in ett större belopp. Men vi rekommenderar att du håller dig till minimumkravet till att börja med. På så sätt kan du tjäna dina första pengar och därefter återinvestera din vinst.

Hur mycket arbete krävs det?

Om du följer vår video ska du förvänta dig att spendera 15-25 minuter på att sätta upp systemet och komma igång ordentligt. Därefter är det inte nödvändigt att spendera särskilt mycket tid. Vi rekommenderar att du spenderar 1-2 timmar per vecka för att följa dina resultat och anpassa ditt investeringsbelopp.

Finns det några avgifter?

Det finns inga avgifter för att komma igång. När du har tjänat pengarna tar systemet bara 2% av dina intäkter i avgift. Du betalar alltså bara en avgift när du tjänar pengar.

Vad får vi ut av att marknadsföra systemet?

Vi får provision när en av våra användare registrerar sig via knappen på vår hemsida. Rent konkret får vi motsvarande 90 svenska kronor i Bitcoin. Dock ska det understrykas att det inte kostar dig något extra. Därför skulle vi uppskatta ditt stöd om du registrerar dig genom knappen på vår hemsida. På så sätt kan vi täcka våra utgifter som går till underhåll av vår hemsida.

Kan jag alltid ta ut mina pengar?

Ja. De pengar som du sätter in och tjänar är 100% dina pengar. Du kan alltid ta ut dem till ditt privata bankkonto.

Så fungerar systemet - steg för steg

Det finns många olika handelsplattformar online där man kan köpa och sälja Bitcoins. Kursen för Bitcoin ändras konstant och kan skilja sig åt mellan olika handelsplattformar.

  1. Systemet jämför automatiskt priset på Bitcoins mellan olika plattformar. Detta görs konstant, 24 timmar om dygnet.

  2. Systemet utför automatiskt ett köp varje gång systemet upptäcker att säljpriset hos en handelsplattform är lägre än köppriset hos en annan handelsplattform

  3. På så sätt tjänar du på kursskillnaden mellan de olika handelsplattformarna. Eftersom detta görs konstant och automatiskt ger det möjligheten till en stabil, passiv inkomst.

Det är ett säkert system eftersom systemet endast gör ett köp när det är till din fördel.

Generellt om Bitcoin

Bitcoin är en valuta precis som det också finns många andra valutor i världen. Bitcoin är däremot en digital valuta (också kallat kryptovaluta). Detta är fortfarande ett relativt nytt koncept som blir mer och mer vanligt bland konsumenter.

Om du hade investerat 1 500 kr i Bitcoins i 2010 skulle du kunnat växla in pengarna till över 500 000 kronor i dag.

Precis som kursen löpande förändrar sig för “vanliga” valutor så ändras kursen också för Bitcoins löpande. Kursen för Bitcoins ändrar sig däremot ofta mera eftersom Bitcoin är en digital valuta. Detta är precis vad systemet utnyttjar så att vi kan tjäna pengar på kursskillnaden mellan de olika handelsplattformarna.

Eftersom vi tjänar pengarna när kursen ändras så finns det ingen risk. Vi tjänar alltså pengar både när kursen går upp och ner.

Vad är framtiden för Bitcoins?

Med tiden kommer kursen för Bitcoin att bli mer och mer stabil. Det eftersom Bitcoin fortsätter att bli ett mer vanligt betalningsalternativ. Därför kommer systemet förmodligen att bli mindre lönsamt med tiden. Nackdelen med att tjäna pengar på detta sätt är alltså att man förmodligen inte kan tjäna lika mycket pengar på metoden i framtiden.

I gengäld är det den absolut bästa metoden just nu och därför är det viktigt att man kommer igång medan det fortfarande finns goda möjligheter till framgång.

Eller gå till sidan via länken här: BitcoinsEraApp.com

Vi lever i en digital tid med massor av möjligheter att tjäna pengar på internet. Om du är villig att investera ett mindre belopp för att komma igång så har det en enorm potential.
Niklas Axelsson
Pengarguiden.se